Vuosi 2015 oli näemmä näyttelyllisesti erittäin aktiivinen vuosi, monta eri kissaa kävi ja monessa näyttelyssä käytiin... mukaanlukien World Winner -näyttely Malmössä Ruotsissa.

Menestystäkin tuli, omat jos erityisesti mainitsen niin Suomen paras uros oli Jacko, paras naaras Padme. :) Kastraattinaaraissa ei kilpaillut meiltä ketään, ei edes kasvatteja. Pennuissa hienosti 2. ja 3. on Padmen ja Otavan (HQ Topaz) pennut Vertti ja Lili.
Kiitos ja lämpimät onnittelut kissojen omistajille <3

Picture%2060.jpg

Picture%2057.jpg

Picture%2058.jpg

Picture%2059.jpg

Lähde Omakissa http://kissat.kissaliitto.fi/raportit/kissapistelaskenta.aspx 

Suunnitelmista huolimatta pentueita lopulta tuli vain yksi, W-pentue. Viime vuoden suunnitelmat siirtyivät nyt tälle vuodelle.

Kissoja sydänultrattiin 6 kpl, kaikki olivat terveitä, jihuu! Helmikuussa Oskari/HQ Emerald 1,5v ja Pikkis/HQ Missy E. 2,5v. Maaliskuussa Yoda/Bare Essentials XX Nathaniel 3v. Elokuussa E-pentujen isä toisesta kissalasta Nude/Catberry Maigums 4v. Ja marraskuussa tutkittiin Bat/Zeldtrix Bat out of Hell 6,5v ja joulukuussa Leia/Kaylee's Princess Leia 7v.

Nyt 2016 on tarkoitus vähentää näyttelyitä to-del-la paljon. Yksi syy tähän tosin on ne pentusuunnitelmat, mutta ihan muutenkin on tarkoitus vähentää. Tammikuussa meitä kyllä näkee Lahdessa, maaliskuussa Askolassa ja Scandinavian Winner -näyttelyyn olisi myös tarkoitus mennä huhtikuussa Helsingin Messukeskukseen. Mutta sen jälkeen... :)