Onnellista uutta vuotta kaikille <3 Meillä lupauksia ei ole tapana sen kummemmin tehdä, mutta toiveena että tänäkin vuonna elämä jatkuu entiseen, mukavaan ja tuttuun malliin. Tarkoituksena on mm saada vuonna 2014 maailmaan mielellään pari-kolme sfinxpentuetta ja edelleen aktiivisesti tutkituttaa kissojen terveyttä. Mutta aina pitää olla hieman uuttakin toki... ;)

30.12.2013 sydänultrattiin vielä kaksi kissaamme, Jolle 5v 2kk (Hobbitqueen's Ace Of Spades, s 6.10.2008) oli upeasti terve <3 Samalla kerralla sydänultrattiin myös Padme 1v 6kk (Kaylee's Padme', s13.6.2012), hänkin tuloksella terve <3 Jolle on J-pentujen isä, Padmella ei vielä ole pentuja, mutta ehkäpä tulevaisuudessa... :) Ultrat teki Seppo Lamberg.

Tiaran pennut on lähteneet maailmalle ja Leian pennut on nyt 6 viikkoa vanhoja. Menetimme Leian pennuista vaalean naamiopojan, syytä ei tiedetä, ruumiinavausta ei nyt pyhien takia tehty. Muut kolme pentua voivat hyvin. Nimetkin on pennuille annettu; mustavalkea tyttö on Coco Chanel, mustavalkea poika Calvin Klein ja punavalkea poika on Christian Dior :)
Näitä pentuja ei vielä ole varattu kenellekään, ovat vielä niin nuoria :)

Muita kuulumisia että Jacko (HQ Michael J.) on valmistunut hienosti Championiksi, onnea! :) Jackon omalle sivulle on päivitetty pojasta uusia kuvia. http://sphynx.fi/jacko/ 

Muita näyttelykuulumisia: Monskun pojat Emerald ja Emporio, kotoisammin Oskari ja Mauno tekivät näyttelydebyyttinsä viime viikonloppuna Kirkkonummella. Kumpikin sai tulokseksi hienosti EX1, ja roppakaupalla kehuja! <3 Jacko-setä oli paikalla ja ensimmäinen CACIB nyt taskussa. Seuraavia näyttelysuunnitelmia Jackolla on Lahti, Jyväskylässä debytoi Notski (HQ Isanotski), paikalla myös velipuoli Otava (HQ Topaz). Ja ilmeisesti sittenkin jollain porukalla tarkoitus valloittaa myös Salo, vaikka hieman olikin mietinnässä että josko ei, mutta.... :) :)

Mutta jos jotain lupausta sittenkin tekisin, niin voisin luvata olla ahkereampi valokuvaaja tänä vuonna. Tiukkaa tulee tekemään, mutta yritän parantaa tapani!

Loppuun vielä mainos sfinx ja don sfinx harrastajien ja kaikkien roduista kiinnostuneiden omasta rotuyhdistyksestä jonka nimi on Sfinxit ry http://sfinxit.fi/ . Sivut on edelleen työn alla, mutta toiminta joka tapauksessa käynnistyy kovaa vauhtia! Sivuja ja jäsenlehden ensimmäistä numeroa työstetään kovaa vauhtia.
Muuten ensimmäisenä ohjelmassa on askartelutalkoot Järvenpäässä, siellä askarrellaan tuotteita myyntipöytään (helmijuttuja tällä kerralla), ja myös keskustellaan asiasta ja asian vierestä, niin sfinxeistä, kissoista yleensäkin, yhdistyksen toiminnasta ja ihan mistä tahansa! Nyyttärit. Ilmoittaudu osoitteessa hallitus(at)sfinxit.fi, saat tarkemman osoitteen ym. Tervetuloa mukaan! :)