I'm sorry but I still have some mystical problems updating my 'official' pages. I really don't know reason, and nobody haven't have time to look after it. Well, I still haven't been so concerned about it, because I have this blog and I can tell all things here :)

But nothing special is going on :) We have show plans, as you can see below, not specific kitten plans yet (I hoped kittens this fall/winter, but now I think possibly winter/spring...) and we are having normal, happy summer life :)

********

Olen pahoillani, mutta minulla on edelleen mystisiä päivitysongelmia 'virallisten' sivujeni kanssa. En tosiaankaan tiedä miksen saa niitä päivitettyä eikä kellään ole nyt ollut aikaa niitä katsoakaan. Tosin en edelleenkään ole ollut erityisen huolestunut siitä koska täällä blogissa olen kuitenkin voinut kertoilla kaiken :)

Mutta mitään erityisempää ei siis ole meneillään :) Meillä on näyttelysuunnitelmia, niinkuin allaolevista kirjoituksista voi lukea, mutta ei mitään täsmällisempiä pentusuunnitelmia edes ole (alunperin toivoin pentuja syksylle/talvelle, mutta näyttää siltä että ennemminkin talvelle/keväälle se menee), ja muuten elellään normaalia onnellista kesäelämää. :)