EDIT: 1.8.2013: Spostiongelmat poistuneet, mutta jätän tän allaolevan viestin silti tähän, näitä asioita kun paljon kysytään :)

Minulla on nyt pari päivää ollut sähköpostin kanssa ongelmia... näen viestit mutta en voi vastata niihin! Kyseessä aika monimutkainen ongelma, yritän saada sen selväksi mahdollisimman pian. Valitettavasti ei ole varasähköpostiosoitetta... Kärsivällityyttä kiitos tai viesti FB:n kautta tai puhelimitse p 044 5525 455.
Pentuja ei ole vielä varattu kenellekään mutta kyselyjä on tullut paljon. Meillä on myös muita pentusuunnitelmia tulossa vielä loppuvuodelle mutta kerron niistä enemmän kuin varmistuu.

Lemmikkipentu maksaa 1350e, hinta sisältää leikkauksen (arvo noin 100e, eli tavallaan pentu itse maksaa sen 1250e). Mitä hinta sisältää, se löytyy tästä: http://sphynx.fi/kittens/ ja hieman taustatietoa pennuista (mm sukusiitosprosentti, sukukatokerroin sekä vanhempien + isovanhempien terveystestit) löytyy tästä: http://sphynx.fi/kittens/vapaanaavailable/ .
Näitä pentuja ei myydä siitokseen. 

Pennuille kuuluu hyvää. Pennut on tiistaina täyttäneet kolme viikkoa ja ovat maistelleet jo kiinteitä hyvinkin onnistuneesti, osa suorastaan innokkaasti ja eka matokuurikin on saatu :) Vessaankin hissukseen tutustutaan :)

Tytöt:         (kaikki kuvat RT)

monskuntytt%C3%B61_3vk-normal.jpg

monskuntytt%C3%B62_3vk-normal.jpg

Pojat:

monskuntummapoika_3vk-normal.jpg

monskunvaaleapoika_3vk-normal.jpg. .