It was long and exhausting weekend, but again it was worth it :) Saturday Jolle got his last CAC and became Champion, and our judge (Steven Jones from Norway) told Jolle was best sphynx he had seen in long time :))) Steven also nominated Jolle and also voted him for Best In Show.

Casper got his first CAGPIB. Also he had Steven as judge, and he liked also Casper and nominated him too! (Actually he also nominated also one red sphynx male kitten, so there were three sphynxes in panel, hooray!)

Sunday was not as successful as Saturday. Our judge was Elisabeth Raab-Alvarson from Sweden. But Jolle got his first CACIB and Casper his second (and last in Finland) CAPIB. Casper had three offsprings in show, Jolle and two kittens from Wanadoo-cattery. Harry's result was EX1 and Viivi got also EX1 and she was nominated for BIS! :D 
Casper was also in breeding class and he got 98,3333 and he was second best breeding male in category III.

*********

Olipa taas pitkä ja rankka viikonloppu, mutta kyllä kuitenkin kannatti lähteä :) Lauantaina Jolle sai viimeisen CAC:nsä ja valmistui Championiksi ja tuomarimme Steven Jones Norjasta sanoi että Jolle on paras sfinx mitä on nähnyt pitkään aikaan :))) Steven myös valitsi Jollen tuomarin parhaaksi urokseksi ja vielä paneelissa äänesti parhaaksi urokseksi.

Casper sai ensimmäisen CAPIBinsä, tuomarina myöskin Steven, ja hän piti Casperistakin ja valitsi sen tuomarin parhaaksi kastraattiurokseksi! (Ja paneelissa oli kolmaskin sfinx Stevenin nominoimana, eräs punainen poikapentu, huraa!)

Sunnuntai ei ollut yhtä menestyksekäs kuin lauantai. Tuomarinamme oli Elisabeth Raab-Alvarson Ruotsista. Jolle sai ensimmäisen CACIBinsa ja Casper toisen CAPIBinsa. Cassulla oli kolme jälkeläistä näyttelyssä, Jollen lisäksi kaksi Wanadoo kissaa, joista Harryn tulos oli EX1 ja Viivin oli EX1 NOM!  Cassu pääsi siis myös siitosurossarjaan ja tuloksena pisteet 98,3333 ja oli toiseksi paras siitosuros kategoriassa III. 

 

and two bonus pics, a son of Casper, 'Harry' Fin*Wanadoo Dirty Harry :)/
ja pari bonuskuvaa Casperin poika 'Harry' Fin*Wanadoo Dirty Harry

and daughter 'Viivi' Fin*Wanadoo Dangerous Love /
ja tyttärensä 'Viivi' Fin*Wanadoo Dangerous Love

And this is what Jolle and Casper got in Saturday, real diamonds :) (TP=NOM)  /
Tässä mitä Jolle ja Casper sai lauantaina, oikeat timantit :) (TP= tuomarin paras)