Nyt hieman kyllä jännittää koko Tallinnan näyttely! Vahvarit tuli eilen, en mitenkään kilju riemusta, mutta... noh ihan sama, kehnoihin jakoihin on Tallinnan näyttelyn osalta totuttu. :P Ja kehnous johtuu lähinnä siitä että puolet roduista on ihan samat molempina päivinä! Ymmärrän toki että ihan sekaisin niitä ei mitenkään saakaan, mutta silti... ei kiva :/

Olis kyllä pop jos kumpikin sais edes yhden sertin. Jollella ei välttämättä/todennäköisesti ole sertikilpailua mutta Tiaralla on sertikilpailu ainakin toisena päivänä, mahdollisesti molempinakin koska on niin suuressa väriryhmässä (kaikki naamiot samassa) ja luokkakin on niin matala (champion / 7) että  pidän sitä kilpailua oikeastaan ihan varmana. Siellä on paitsi muita suomalaisia sfinxejä, myös todennäköisesti virolaisia ja latvialaisia sfinxejä. Mutta en kanna siitä sen kummempaa huolta :) Menee miten menee, toivon vaan ensisijaisesti hyvää käytöstä -niinkuin aina :) 

Isoin jännitys kyllä tämän reissun suhteen on tuo sää! Pakkasta on luvattu Tallinnaan reilusti, onneksi ei niitä ihan kaikkein kovimpia pakkasia sentään, mutta karvattomien kaverien kanssa ei tuo n 10-16C:kaan ole kovin kiva, erityisesti kaupungissa joka on merta lähellä ja siellä tuulee siis ihan aina. Onneksi mennään autolla, ei tarvitse ulkona raahata kissoja bokseissa, toivotaan vaan että hotelli on sopivan lämmin... tai ainakaan ei kovin kylmä :/ Taidan ottaa varuiksi mukaan vaatetta kissoille enemmänkin, vaikkemme normaalisti niitä käytäkään.

URK:n näyttelyyn pääsystä tosin ei ole mitään varmuutta, elämme siis jännityksessä että pääsemmekö sinne vai emme, mutta eiköhän sekin selviä joskus reilun viikon päästä viimeistään. Olis vaan niin mukava päästä sinne, koska kuulisin tosi mielelläni tuomarin arvion Latoyasta, kastraattirouvasta joka leikkaamattomana oli aina tosi laiha jatkuvan kiimaamisen vuoksi, ja nyt Lakulla on mukava kroppa sfinxiksi, ei laiha, ei lihava :)
Mutta aika siis näyttää miten käy...

Muita suunnitelmia meillä löytyy 5.3., menemme Jumbon Faunattareen taas esittelemään sfinxejä, mukaan lähtee kotoa jotkut pari kissaa, vielä en tiedä keitä. Kaveriksi lähtee kissoineen Satu, FI*Undressed-kissalasta. :) Saa mielellään tulla moikkaamaan meitä ;) :D