Kuten otsikostakin voinette päätellä, ei uusia kuulumisia :) Kissat elää ihan normaalia kissanelämää, viettää laatuaikaa sylissä, olkapäällä, peiton alla tai erilaisten lämpimien sähkövempaimien päällä.

Pentusuunnitelmia edelleen löytyy 2011 kevääksi ja syksymmäksikin alustavasti, mutta niistä lisää joko meilitse tai sit täällä blogissa kun on jotain raportoitavaa  Lisäksi SUREXin forumille varmasti kirjoittelen kuulumisia myös...  

Näyttelysuunnitelmia meillä ei nyt juuri ole ollenkaan, ellei suunnitelmaksi lasketa sitä et mietin josko keväällä joskus, ehkä esim huhtikuussa tai joskus myöhemmin vaikka lähdettäis vaihteeksi näyttelemään jollain kokoonpanolla, ja mietintämyssyssä on Jollen näyttelyuran jatkaminen, Jollehan on nyt viittä tai seitsemää sertiä vailla Supreme Champion. Ja tuo 5 tai 7 siksi että on mahdollista valmistua kahdella eri tavalla joihin vaaditaan eri määrä sertejä.
Tiaran kanssa on myös ajatus jatkaa näytelmiä mutta vasta pentujen jälkeen, Latoyakin tulee ehkä kokeilemaan näyttelyä kastraattina, ja ehkä myös Bat tavoittelee IC-titteliä, katsotaan nyt. :) 
Casper on nyt kuitenkin jäänyt ansaitulle eläkkeelle, ja 99% varmuudella lopullisesti. Cassu kun alkoi viimeisissä näyttelyissään näyttämään merkkejä siitä ettei enää viihdy, niin onhan se uskottava. Onneksi Cassu ei ollut aggressiivinen, vaan tosiaan lähinnä kyllästynyt, ja ehkäpä muutenkin on ihan ok tehdä tilaa nyt muillekin :) 

Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo. Muutenkaan nyt ajatukset ei ole ensisijaisesti näyttelyissä vaan ihan muualla (eli niissä pentusuunnitelmissa) ja uusissa haasteissa kissayhdistysmerkeissä, SUREXin ja InCatin riveissä :)

Edit: näyttelysuunnitelmat ovat extempore hieman muuttuneet, olen sittenkin lähdössä pariin näyttelyyn ensisijaisesti Jollen kanssa josko Jollen saisi valmistumaan Supreme Championiksi, ja koska kissa reissaa mukavimmin kaverin kanssa, lähtee kaveriksi Tallinnaan Tiara yrittämään edes yhtä ulkomaan sertiä ja Kirkkonummelle kaveriksi lähtee Latoya, ja meidät tapaa Kirkkonummen näyttelyssä sunnuntaina 13.3.2011 :)