It was very fun but exhausting weekend in cat show in Tallinn, Estonia. Jolle got his CACS both days and Tiara's result was (not unexpected) EX2 on Saturday and EX1 CACIB on Sunday.

*********

Kissanäyttelymatka Tallinnaan oli hauska mutta rankka. Jolle sai CACS-sertit molempina päivinä, Tiaran tulos (odotetusti) lauantaina EX2 ja sunnuntaina EX1 CACIB. Nyt on siis ulkomaan sertikin valmiina odottamassa seuraavia näyttelyitä, joihin Tiara lähtee vasta pentujen jälkeen loppukesällä/syksyllä :)

Perään vielä pari kuvaa matkalaisista. Näyttelyssä kuvia ei tullut taaskaan otettua, joskin kaikki näyttelyssä olleet sfinxit oli suomalaisia...mutta olishan sitä kuitenkin jotain kuvia voinut kyllä räpsiä...

Tiara pääsi myös telkkariin :D Näyttelyssä oli eräs nainen joka kasvattaa sfinxejä ja oli näyttelyssä myymässä tuotteita ja kun häntä haastateltiin, halusi hän Tiaran mukaan! Haastattelu tehtiin venäjäksi ja koko hommasta en ymmärtänyt kuin yhden sanan, sfinx ;) Tiara myös kertoi omia mielipiteitään, onneksi kyllä tosi kauniisti :))