Hobbitqueen's Tanzanite on tänään tutkittu HCM negatiiviseksi eli sydämeltään terveeksi. Niitti on syntynyt 10.6.2011 eli on nyt n 2v 8kk vanha. Niitti on J-pentueen äiti.

EDIT: Jos en ole koskaan tullut maninneeksi niin nytpä sanon että lähetän kaikki kissojeni ultratulokset -niin hyvät kuin ne huonotkin- ainakin Sphynx Rex Breeders -sivuille Hollantiin, sivuston etusivu on tässä: http://www.sphynxrexbreeders.nl/HCM/view/index.php?database=sphynx

Tässä Niitin uusin ultratulos esimerkkinä. Pudotusvalikoista etsimällä löytyy kaikkien kissojen tulokset joista on mainittu sivuillani. 

Lisäksi iso osa tuloksistani tulee Pawpedsiin, etusivu täällä: http://www.pawpeds.com/ ja ->sfinxit http://www.pawpeds.com/db/?p=sph&date=iso . Tähän taulukkoon tosin kelpaa vain tietyt tarkat kriteerit täyttävät tulokset ja lähes aina käynkin vain lääkärillä ja paikassa joka täyttää nämä kriteerit mutta joskus olen tehnyt poikkeuksia jostain syystä, ja nämä voivat olla esim kissa asuu sijoituskodissa ja kiire tai muut aikatauluongelmat.

Ja vielä lisäksi julkistan tulokset Sfinxit ry:n terveystulossivuilla, kunhan valmistuvat :) Yhdistyksen löydät www.sfinxit.fi