30.5.2011 Tällä kertaa nukkumakuvia pääasiassa :)

Arwen nukkuu aika reunalla... :) Ei pudonnut onneksi :)

Tiana

Leia

Hamlet


Caspian

Ja kootut kimppanukkumakuvat <3

'Isoveli valvoo':D

 

26.5.2011 Pentujen kuvaaminen on kyllä haasteellista nykyään... Pennut ei pysy paikoillaan paitsi kun ne nukkuu! Nukkumakuvat on toki äärettömän suloisia mutta aika tylsiä pitemmän päälle :) Tässä kuitenkin muutamia kuvantapaisia viime päiviltä, niitä nukkumakuvia sekä leikkimiskuvia. Yritän taas jonkinlaisia kasvokuviakin saada lähiaikoina :)

20.5.2011/osa 2 Ja tässä niitä kuvia :) Kuvien laadussa ei (jälleen kerran) hurrattavaa, mutta pääasia että kohteet on suloisia <3

Tästä lähin pennut ei enää ole syntymäjärjestyksessä, vaan aakkos- tai jossain ihan satunnaisessa järjestyksessä ;)

Princess Arwen (etsii sijoituskotia):

Princess Tiana:

Prince Hamlet:

Princess Leia:

Prince Caspian:

Ja kyllä, Tianan kuvausta yritetään myöhemmin uudelleen. Ei ollut ilmeisen kovin hyvä veto yrittää kuvata muutenkin vilkasta neitiä kesken hauskojen leikkien... Tiana siinä vaan hyppeli ympäri tuolia :D

Ja tosiaan ei mulla kovin korkealla ole kriteerit kuvan laadun suhteen, mutta iso osa kuvista oli allaolevan kuvan tasoisia tai muuten suttuisia ;D

20.5.2011/osa 1 Päivät menee kuin siivillä...Edellisviikonlopun kuvalupailut ei toteutuneet, mutta nyt kuvausprosessi on käynnissä. Kolmesta pennuista napsin äsken kuvia mutta sitten loppui akku... Tietenkin :/
Pennut voi hyvin ja leikkii kovasti, niistä kaikista on tullut varsinaisia duracellpupuja ja riiviöitä! Ihan niinkuin kuuluukin tietysti ;D Pennut ovat lähes 100% sisäsiistejä.

Nyt otan vastaan tiedusteluja pennuista! Yksi tytöistä etsii sijoituskotia, myös ehkä yksi pojista etsii kotia jonka kanssa voimme sopia yhdestä siitoskerrasta. Kaikki pennut soveltuu tietysti lemmikiksi mutta myös näyttelyyn, siitosoikeudella ei näitä pentuja myydä. Lemmikin/näyttelykastraatin hinta on 1200e + leikkausmaksu (n 100e). Pennut myydään valmiiksi kastroituina tai steriloituina koska olen kuullut siitä niin hyvää: paraneminen on kaikkein nopeinta pienillä, ja kuitenkaan leikkaus ei vaikuta negatiivisesti kehitykseen. Ja joka tapauksessa jossain välissä olisi uuden perheen kuitenkin kissa leikattava, se kun kuuluu kissan perusterveydenhuoltoon :)
Pentujen luovutus on heinäkuussa, ja haluan pitää pentuja täällä noin 14 viikkoiseksi asti eli n 15.7. asti jotta ovat henkisesti mahdollisimman valmiita uuteen kotiin :) Ja tarvittaessa esim lomien tms vuoksi pidän mielelläni vieläkin pitempään, koska en halua että pentu haetaan täältä ja viedään heti loman alta johonkin muualle hoitoon :)

12.5.2011 Oho kun monta päivää ilman kuvia tai mitään päivitystä! Ja tässähän on tapahtunut vaikka mitä... toinen matokuuri on syöty, kolme pentua syö itse lautaselta ja herra *minä otan vain mammanmaitoa, kiitos*-Hamletkin on jo suorastaan hotkinut ruokaa, ja jo monesti! :D
Leikit on kehittyneet, mm leikitään jo hiirillä ja palloilla ja pennut jo ihan kunnolla juoksee, kehrää, osaa käyttäytyä muutenkin oikein kissamaisesti. Yritän niitä uusia kuviakin tässä taas ottaa, ehkä sunnuntaina? Nyt on ollut muitakin hommia tässä tehtävänä... mm eilen kävin Turussa käyttämässä B-pentueen Siirin sydänultrassa + siitostesteissä :)

7.5.2011 Nimet on nyt päätetty ja ne on lisätty edelliseen postaukseen.
Pennuista piti alunperin tulla oikeita kuninkaallisia, joko kruununperillisiä tai muuten vaan HRH + prinssi/prinsessa-tittelin omaavia (syntyperältään tai naituja), mutta koska sopivaa ja mieluista porukkaa ei löytynyt, siirryin 'klassikko'prinsseihin ja prinsessoihin. 
Lis: kun sitä on nyt muutamaan kertaan minulta kysytty niin kerron että nimet tulee Shakespearelta, tarinoista Narnia ja Taru sormusten herrasta, Starwarsista ja eräästä Disneyn sadusta :)

6.5.11 Neljä viikkoa on nyt täynnä :) Pennut syntymäjärjestyksessä. Pahoittelen mahdollisesti likaisia korvia ja muita... en vaan raaskinut alkaa vielä putsailemaan... :) Naarmujakin joitain näkyy, mutta johtuu siitä että hampaat on puhjenneet ja niiden käyttöä harjoitellaan erittäin ahkerasti ja purraan säälimättä kaikkea mihin ylettyy! :D 

Värit tosiaan kaikilla vielä kropassa melkoisen vaaleat, ainakin näin kuvissa, mutta livenä sitä väriä jo näkyy reilusti. Tosin se ihan lopullinen värihän kehittyy vielä useita kuukausia. Hieman edelleen arvon tietyistä pennuista onko se nyt sit oikein sinistä vai mustaa ja siksi en vielä laita tähän kenenkään värejä. 

Kaikki pennut on varsinaisia syliäisiä, heti kun pentujen luo menee, saa koko lauman syliin! <3 Pennut tottuvat muutenkin meillä paitsi käsittelyyn myös esim lapsiin ja koiriin :) 

Princess Tiana. Tyttö, vasen taka. Syntyessään suurin tytöistä mutta tällä hetkellä pienin, mutta 400g:n maaginen raja on kuitenkin jo ylitetty (ja muut tytöt on parinkymmenen gramman päässä) :) Varsinainen touho-tiina, riiviöksikin joskus nimitetty... ;) Neiti on lähes jatkuvasti liikkeessä ja kiipelemässä jne.

Princess Leia. Tyttö, oikea taka. Neitosista keskimmäinen. Väriltään tämä neiti on kaikkein vaalein, väristä en vielä sano varmaksi mutta valkoisen määrältään harlekiini. Seurallinen misu <3

Princess Arwen. Tyttö, oikea etu. Syntyessään pienin tyttö, nyt suurin. Ei tosin ehkä ihme, kiinteä ruoka maistuu... hän on muuten tänään syönyt ekaa kertaa lautaselta ihan itse! :D Poseeraaminen ei tänään oikein sujunut, muuten on kyllä ihana pusutyttö joka viihtyy sylissä.

Prince Caspian. Poika, vasen etu. Kaikken leppoisin tyyppi ja kaikkien kaveri. Kaikkein suurin syntyessään ja suurin edelleenkin. Kiinteät myös maistuu, ja osaa syödä jo lautaselta ihan itse, oppi sen taidon ensimmäisenä :D

Prince Hamlet. Poika, selkä. Hieman pienempi kuin veljensä, mutta ei paljon. Poika on äitimamman kaveri eniten. Rauhallinen ja leppoisa ja seurallinen poika tämäkin.

5.5.11 Huomenna pennut täyttävät neljä viikkoa! Nyt just on ollut hieman muita kiireitä ja en ole ehtinyt kuvaamaan mutta josko viimein huomenna saisin otettua niitä yksilökuviakin :)

Kaikki on mennyt meillä tosi kivasti. Viikko sitten pennut tosiaan saivat ekan matokuurin, seuraava on luvassa taas viikon päästä. Kiinteään ruokaan olen hissukseen pentuja totuttanut, ekan maistiaisen saivat ekan kerran jo viikko sitten. Laitoin pienen riisinjyvän kokoisen nökäreen jokaiselle suuhun, ja kaikki olivat aika hämmentyneitä makuelämyksestä :O Mutta sitkeästi olen tarjonnut joka päivä ja tässä viikon mittaan kaksi pennuista on oppinut jo oikeasti syömään sitä (kädestä), muut vielä hieman nyrpistelee... Mutta tänään ensimmäinen poika löysi ihan itse sen lautasen ja söi vaikka kuinka pitkään hyvällä ruokahalulla!

Kehitys muutenkin on nyt ollut huimaa, lähinnä tällä viikolla ne pienet emon vieressä köllöttelevät pentuset ovat todella ottaneet jalat alleen ja muuttuneet oikeasti Kissoiksi (isolla K:lla). Juoksentelevat, leikkivät ja rakastavat sylissäoloa <3 Muihin kissoihin ovat saaneet pienen kontaktin kun ovea on raotettu niin että isot kissat on päässeet vähän tutkimaan paikkoja ja pentujakin ehkä hieman nuuskaisemaan... mikä on tapahtunut hyvin kaukaa! Ja lyhyesti! Pennut ovat olleet ihan rentoja mutta aikuiset erittäin hämmentyneitä :D Kohtapuoliin saavat kyllä luvan muuttaa ensin yhteen huoneeseen ja sen jälkeen olohuoneeseen... :)