29.4.2011 Vielä kasakuva: Kaikki pennut on siinä :) ...Mutta hetkinen, montakos niitä nyt taas olikaan jos kerran kaikki on siinä?? 

ja pari leikkikuvaa :)

Toinen juo ja toinen haluaa että leikitään NYT!

Toinen posettaa ja toinen haluaa painia :D

27.4.2011 Pentujen eka kosketus muuhunkin kuin maitoon: matokuuri! ...ja ai että että sitä tahnaa oli joka paikassa :P Sitä löyty suun lisäksi vähän joka pennulta selästä, tassuista, korvista, silmistä, kyljistä jnejnejne ja tietty alustasta. Jouduin pyyhkimään enimpiä sieltä täältä :)

Nimipohdinnat on edelleen makusteluasteella, mutta jospa tää tästä hissukseen...

26.4.2011 Sen sijaan että pennuilla olisi pelkästään nahkalärpäkkeet pään sivulla, niillä on KORVAT! Ne selvästi myös käyttävät niitä :)

 oho, onpa oudosti tullut väri... fleeceviltti on oikeasti kirkkaanpunainen, sellainen Royal Caninin punainen ;)

 

 

22.4.2011 Lähinnä kasakuvia vieläkin :)

 

21.4.2011 Pikaisia kuvapäivityksiä ennen huomista 2 viikkoissyntymäpäivää! Pennuissa alkaa olemaan väriä niin että se näkyy jo kuvassakin :)

 

17.4.2011 Oh noes... Nelly on todennut että lasten hulttioisää ei näy ja hän on yh-äiti, ja päätti muuttaa lapsineen omasta yksiöstään 'mummon' luo isoon pehmeään sänkyyn. Nelly lähti katselemaan parempaa asuinpaikkaa, lapset jätettiin mummon hoiviin.

Peiton alla on ainakin lämmintä, mutta katto on aika matala. Lisäksi koirankarvaa on joka puolella!! Mutta Nelly toteaa että se kelpaa :)

Lapset nukkuu sillä välin kiltisti <3

'Mummo' ei ole ihan samaa mieltä tästä sänkyynmuuttoasiasta, ja tiukat neuvottelut on käynnissä josko emäntä kuitenkin pitäisi yksiönsä, koska kaiken muun mahdollisen ongelman lisäksi liian iso asumus aiheuttaa senkin haasteen että lapset pian katoavat residenssin itä- ja länsisiipiin eivätkä löydä emon luo syömään :/ 

Nimet on jo melkeinpä päätetty, vähän täytyy vielä makustella onko ne nyt tässä vai ei... Palaamme asiaan ;D

14.4.2011 Ikää huomenna jo viikko! Pentuhin alkaa hissukseen tulemaan väriä. Kaikilla on vähintään toinen silmä auki, melkein kaikilla jo molemmat. Kova möngerrys käy pesässä :)

 

11.4.2011 Ikää 3pv, pennut syntymäjärjestyksessä :)  Kuvat on mitä nyt satuin saamaan... :)

TYTTÖ/ vasen taka

 

TYTTÖ/ oikea taka

 

TYTTÖ/ oikea etu

 

POIKA / vasen etu

 

 

POIKA/ selkä

Loppuun vielä pyllykuva, kumpikohan olis tyttö ja kumpikohan poika ;)

Kuvan taustaa sen verran että kaverin kanssa puhuttu siitä et miten helppoa tai vaikeaa on kissanpennulta erottaa sukupuolta :) Sfinxeillä toki helppoa kun pylly on karvaton, mutta kyllä noissa mun mielestä on melkoisen iso ero, et vaikea uskoa että tehtävä olis ihan mahdoton vaikka karvaa oliskin :)

 

10.4.2011 Pennut 2 vrk. Pennut kaikki ovat naamiopentuja ja siitä johtuen tällä hetkellä värinä vaaleanpunainen mutta kasvaessaan näistä pennuista kaikista tulee tummia (mustia, sinisiä, kilpikonnia, sinikilpikonnia, valkolaikulla tai ilman). 

Kittens age 2 days. All kittens are thermal, so they all are pink at this moment. They all will turn dark later  (black, blue, tortie, blue tortie, with or without white).