Pahoittelen blogihiljaisuutta, mutta mitään ihmeempiä kuulumisia ei ole ollut, pennut kasvaa kohisten ja kaikki on hyvin. Koska kamera on kateissa, niin kuviakaan ei ole :/ Pian täytyy kyllä ryhdistäytyä ja etsiä se...

T-pennut oli tänään ensimmäisellä rokotuksella ja kaikki oli hyvin. Viralliset painot on tässä: Topaz 1,26kg, Turquoise 1,29kg ja Tanzanite 1,12kg, isoja siis ovat, ikää 7vk 5 pv.

Kuva (c) JW -Kiitos!

Viime viikonloppuna sijoituskodissaan asuva Hobbitqueen's Princess Arwen, ikää 16 viikkoa, oli SUROKin näyttelyssä Espoossa hieman katsastamassa millaista on näyttelymeno, ja tulos oli upea EX1 NOM BIS eli Best In Show, sen paremmin ei enää olisi voinutkaan mennä! Upeaa! 

Näyttelysuunnitelmia meillä on syksylle runsaahkosti, Arwen jatkaa näyttelyharjoituksia, Prince Caspianiakin toivottavasti näkee jossain näyttelyssä syksyn mittaan, aikuisista kissoista näyttelyihin palaa ainakin Jolle ja Tiara metsästämään puuttuvia sertejä seuraavista titteleistä, Jollella kiikarissa SC ja Tiaralla IC. Batkin tulee näyttelyihin, ja aloittaa uuden urakkansa kymppiluokasta. Ja toivotaan että syksyllä näkyy myös muitakin pentuja jossain.
Näyttelypäivistä suunnitteilla on RUROK Vantaa 27.-28.8., PIROK Tampere su 4.9.2011, Kes-Kis Jyväskylä la 8.10.11 ja ERY 19.11.2011 (ja URK Vantaa 10. tai 11.12.2011?). Aika näyttää kuka tulee mihinkin, mutta näistä meitä siis löytää.