Meillä kesä on mennyt hyvin rauhallisesti kaikin puolin. Ei mitään sen kummempia iloisia asioita mutta toisaalta ei myöskään ihmemmin kurjiakaan.

Tiara tosin onnistui taannoin loukkaamaan jalkansa ja sitä käytiin lääkärissä näyttämässä mutta parin päivän levolla ja ab-kuurilla selvittiin siitäkin.
Tiara siis ilmeisesti oli saanut leikeissä jalkaansa pikkuisen naarmun joka oli tulehtunut. Röntgenkuvakin jalasta varuiksi otettiin ja se oli kunnossa. Yhtenä ajatuksena siis että koska kotimme kuitenkin on kaksikerroksinen, olisi Tiara voinut pudota esim yläkerran kaiteelta, tai kun tuo muutenkin on niin vilkas ja ketterä ja kiipeilee joka paikkaan, niin olisi toki voinut pudota mistä vaan muualtakin. 

Kuvassa Tiara n  8-9kk vanhana. Tää on joku vanha kuva jo :)

Muuten ollaan oltu koko porukka kotona ja helteistä jotkut ovat nauttineet enemmän (kissat ;) ) kuin toiset (ihmiset)... Kärpäsiä ynnä muita kivoja kesävirikkeitä meillä on ollut sopivasti. Kissat on siis saaneet liikuntaa, mutta ei niistä lentävistä ötököistä kuitenkaan haittaa tai häiriötä ole ollut ihmisille. Korkeintaan siinä mielessä että kissat eivät juuri ole katsoneet mistä ponnistavat yltääkseen kärpäseen :P :D Lisäksi kärpästä metsästävästä kissasta kuuluu niin hullunkurinen ääni että kieltämättä ehkä hieman sekin häiritsee että itse meinaa tikahtua nauruun kun sitä metsästystä seuraa :D

Kesäkuussa tosiaan Cassu ja Nelly kävivät sydänultrissa iloisin tuloksin, myös Battylla on nyt kaikki testit (HCM, FiV, FeLV ja veriryhmä) kunnossa myös. Nyt vielä odotellaan paria paperia ja sen jälkeen mietitään pentujuttuja :) 

Kuvassa Batty joskus alkuvuodesta. Kuva kasvattajan ottama. (Batty ei kuitenkaan ole valkoinen vaikka ehkä siltä näyttääkin :) Battyn väri on creme, eli sama kuin Casperilla :) Battyllä lisänä tuo naamio eli siniset/aquan väriset silmät.)

Kotisivupäivitykset ovat edelleen kesken ja työn alla. Ei siellä paljon muutoksia ole luvassa, pääasiassa sama sisältö. Hieman on kissamuutoksia ja ulkoasu on muuttunut kyllä jonkin verran. Paljon uusia ja vanhoja kuvia :) Mutta josko se nyt tästä ihan pikapuoliinkin.......... toivottavasti. Mutta koska mulla on näitä isoja päivitysongelmia ollut, aion tehdä sivuista sellaiset enemmänkin 'yleisemmät', ettei se päivittämättömyys olis mikään  ongelma. Ajankohtaisemmat asiat olis sit täällä blogissa. Niinkuin ennenkin.

Muita tulevia suunnitelmia meillä on SUROKin näyttely heinä-elokuun vaihteessa (Tiaran ja Jollen kanssa olen paikalla lauantaina, ilman omia kissoja sunnuntaina,tosin paikalle tulee Batty sijoitusperheineen) ja SUREXin erikoisnäyttely elokuun 21.pvä RUROKin näyttelyssä (mukaan Casper, Tiara ja Jolle).  Sen jälkeen toivomme jo olevamme mammalomalla :) 

Pentusuunnitelmista voi siis kyllä kysyä (mieluiten meilitse), mutta en pidä mitään jonosysteemiä. Ekan pentueen toivon syntyvän loppuvuodesta ja silloin on luvassa vasta enemmän tietoa ja kuvia. Seuraavaa suunnittelen hieman myöhemmäksi. Pentuja annan varata aikaisintaan vasta kun ovat n 6-8 viikkoa vanhoja eli mitään kiirettä ei siis tässä asiassa ole :))
Kuitenkin väreistä tiedän jo että luvassa on pelkästään tummia naamiopentuja, molemmissa pentueissa. Urokset mustia, sinisiä, ehkä mahdollisia myös suklaa ja lila, kaikki naaraat kilpikonnia tai sinikilpikonnia, ehkä suklaa- ja lilakilpikonniakin. (Suklaa ja lila on sen verran harvinaisia värejä että en niitä varsinaisesti odota tulevaksi mutta se on periaatteessa mahdollista.) Ja tosiaan ihan kaikki pennut ovat naamioita molemmissa pentueissa, lisäksi toisessa pentueessa on myös valkolaikku mahdollinen.

Tosiaan enää kolme viikkoa on seuraavaan kissanäyttelyyn. Tilasin kokeeksi uutta sfinxshampoota täältä. Kerron myöhemmin käyttökokemuksia :) 

Meitä saa sit tulla moikkaamaan rohkeasti :) Ja ainakin sinne erikoisnäyttelyyn 21.8. kaikki rexeistä ja sfinxeistä kiinnostuneet ehdottomasti paikalle! Uskon että paljon on molempia paikalla!  :))

Me jatkamme täällä kotona tätä kesästä ja helteistä nauttimista. Palataan asiaan sit varmaan SUROKin jälkeen seuraavan kerran... :)

 

22.9.2010 Muokattu pentusuunnitelmien 'aikatauluja' :)