Vuoden eka ultra tehty ja ilo on ilmoittaa että Leia on testattu HCM negatiiviseksi 4v8kk iässä :) Ultran teki Taru Kangasniemi HauMausta.

Pentusuunnitelmista päivitystä sen verran että mammakissa voi hyvinkin paksusti <3 Odotamme siis useampiakin pentuja syntyväksi viikolla 28. Pentujen mahdollinen väriskaala on hyvin laaja, raitoja/pilkkuja lukuunottamatta kaikki mahdolliset värit... tummaa, vaaleaa, tytöillä kilpikonnaa (puna-musta tai sini-punainen), valkolaikulla tai ilman, joko siniillä (=naamio), vihreillä tai keltaisilla silmillä... aika näyttää mitä sieltä tulee :) Pennut kasvavat sijoituskodissa Itäkeskuksessa, Helsingissä.
Pennuista voi kysyä jo nyt (mieluiten meilitse merja(at) hobbitqueens.fi), mutta mitään varmaa en osaa sanoa ennenkuin pennut todella ovat syntyneet. :) Pentuja en myöskään lupaa kenellekään ennenkuin ovat noin 5-6 viikkoisia. Kissanpennun luovutusikä on vähintään 12 viikkoa niin kyllä siinä on aikaa ihan riittävästi varmasti senkin jälkeen :)

Näyttelykuulumisia, HQ Topaz ja HQ Michael J. ovat hienosti käyneet näyttelyissä tässä keväällä. Oma seuraava näyttelysuunnitelma on elokuun erikoisnäyttely (josta kutsu tuossa pari postausta alempana) jonka jälkeen on tarkoitus jäädä mammalomalle (kissan siis...). :)

 

EDIT 22.6.13:

Sama pää kesät talvet... PALJON ONNEA Otavalle GIC-tittelistä!! <3

otavaGIC-normal.jpg

Kuva JH & HP