Väliin täysin Off Topic -postaus :D

Kavereidenikin blogeissa on kerrottu millä hauskoilla eri hakusanoilla on heidän blogeihinsa päädytty, ja minä kateellisena ( ;) ) en ole voinut osallistua keskusteluun kun tähän blogiin on päädytty vain asiallisilla hakusanoilla... Käytössä on ollut esim eri kombinaatiot sfinx / sphynx / myydään /pentu / pentuja, lisäksi erilaisilla sanayhdistelmillä kun on selvästi tiedetty jonkun meidän pennun nimi :) ynnä muutenkin kissalan tai  minun nimellä.

Mutta nyt löytyi kaikkia kivoja hakusanoja ja pääsen niitä jakamaan :D Yksi hauska tieto on että 2. suosituin sana -tai siis nimi- jolla tähän blogiin on päädytty, on Martti Peltonen ! Marttihan on kissatuomari, niin sikäli ei kuitenkaan ihme... mutta että toiseksi suostuin hakusana? Tässä blogissa? :D Muita kissatuomareita blogiin päätyjien hakusanoissa on ollut mm Mira Fonsén, Arja Martikainen ja Vera Vasilieva.

Runsaasti on käytetty myös erilaisia sanayhdistelmiä Tallinnan ja Riikan kissanäyttelyistä, niin suomeksi kuin englanniksikin, sekä esim latvialaisen valokuvaaja Tessan nimellä on tänne päädytty. Erilaisia kissanäyttely + vuosilukuyhdistelmiä on paljon myös. Nekin ihan ymmärrettäviä :)

Oudompien kastiin kuuluu kyllä oriental tonkineesinaamio, neli tampere, kiinteät, cat-lelu-pr, mustia snautserin pentuja, eräs email-osoite jota en mainitse tässä mutta sillä ei ole mitään tekemistä minkään tuntemani kanssa, crx cattery kangaroo, casper jarmo fun friendly franks riga latvia, ocicatin kuvia, 'i was in a cat show', british shorthair tampere ja ocicat klaukkala. Mielenkiintoista....... että joku on hakenut noilla sanoilla jotain, ja kun tämä blogi on ilmestynyt listaan, vielä klikannut linkkiä? :) Vaikka eipä sillä, tervetuloa vaan! :)

Mutta sokerina pohjalla, yksi huvittavimmista hakusanoista oli 'pyllykuvat' :D Ja kyllä, täytyy tunnustaa, olen postannut tänne pyllykuvan... se löytyy sivulta 2:
http://www.google.fi/search?q=pyllykuvat&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi&biw=1180&bih=894

:D