Vietimme Tallinnassa, Virossa ikimuistoisen kissanäyttelyviikonlopun kolmen kissan voimin. Mukana oli Jolle, Olli ja Padme. Lauantaina ohjelmassa oli paitsi tietysti normaaliarvostelut, myös sfinxien ja don sfinxien erikoisnäyttely.
Normaaliarvosteluista Jollen tulos oli serti, lisäksi Jolle valmistui IP:ksi (International Premior) ja oli vielä tuomarin paras kastraatti, Ollin tulos oli EX1 ja Olli oli tuomarin paras nuori, ja Padmen tulos serti ja valmistui IC:ksi (International Champion). Sfinxspesiaalissa tuomarina oli Ad de Bruijn, ja Jolle oli paras sfinxkastraatti, Olli paras sfinxnuori ja Padme oli vastakkaisen sukupuolen paras (joka tarkoittaa että oli paras naaras, mutta uros valittiin rodun parhaaksi).

Sunnuntaina ohjelmassa oli normaali Fifé-näyttely kaikilla kolmella sekä Padmella vielä lisäksi WCF-näyttely. WCF on meille ihan vieras organisaatio ja vieras näyttely muutenkin, mutta ennakkoluulottomasti päätimme kokeilla.
Aikataulullisesti ensin oli Fifé-näyttely, siellä tuloksina Jollelle serti ja tuomarin paras kastraatti, Ollille EX1 ja Padmelle serti. WCF-näyttelyssä normaaliarvostelussa Padme sai sertin ja hänet myös nominoitiin paneeliin (eli sama juttu mikä Fifé-näyttelyssä on tuo tuomarin paras). Kilpailun edetessä Padme valittiin Best In Show:ksi ja vielä sijoittui kaikkein parhaiden valinnassa, Best Of the Best -kilpailussa toiseksi! Kotiin vietäväksi palkintoja oli mieletön määrä!  

En vaan osaa.... mutta TÄSSÄ on linkki Best of the Best kuvaan.

Tässä palkinnot :)

palkinnotviro201406-normal.jpg